Hátszín hálóban
10 fő részére
Nehézség:
közepes
hozzávalók
- 1.5 kg marhahátszín
- 20 dkg gomba
- 1 db tojás
- 40 dkg sertésháló
- 2 dl paradicsom
Elkészítés
A hússzeleteket mustárral bekenjük, a hűtőben pár órát pihentetjük. A gombát megdaráljuk, és hagymával, petrezselyemmel, sóval, borssal és olajjal megpároljuk. Ha kihűlt, tojással összekeverjük. Megkenjük vele a hús mindkét oldalát, utána betakarjuk a sertéshálóval. Előmelegített sütőben kb. 30-35 percig sütjük. Felöntjük a mártásával, amit 2 dl paradicsommal felfőztünk.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.